Yonex begint het nieuwe jaar goed met de nieuwe Cascade Drive. We verwachten deze schoen de tweede week van januari binnen te krijgen. Wil je de Yonex Cascade Drive als eerste hebben? Bestel deze dan snel op Online-admintonwinkel.nl

De opvallende Yonex Cascade Drive is een duurzaam, comfortabel all-round model voor de gevorderde speler. Geschikt voor de indoor gebruik.

De Yonex Cascade Drive is voorzien van memory foam (nog niet eerder toegepast in de Yonex schoenen) en de bekende Power Cushion in de zool. Dit model is uitgevoerd in de kleur ‘Teal Blue’ met het iconische Yonex logo in de kleur goud.
– Comfortabele pasvorm
– Unieke stijl
– Memory Foam en Power Cushion

pecificaties
Kleur: Teal Blue, Goud
Bovenkant: Synthetic Leather
Middenzool: Synthetic Resin
Zool: Rubber
Merk: Yonex
Pasvorm: Normaal (een maat groter aanbevolen dan je casual schoen)

Technologie├źn
Memory Form Insole
Extra demping en comfortabel gevoel

POWER CUSHION
Schoenzolen voorzien van de Yonex POWER CUSHION zorgen voor optimale schok absorbtie bij het neerkomen, vervolgens wordt de vrijgekomen energie omgezet in veerkracht voor super snel voetenwerk.
Je kan een rauw ei van 7 meter hoogte op een laag POWER CUSHION laten vallen zonder dat deze breekt. Door de veerkracht stuitert deze tot wel 4 meter hoogte weer terug omhoog!

Durable Skin (Cascade Drive)
Door een ‘Durable skin’ laag toe te voegen aan de bovenkant gaat de schoen langer mee. Een deel bij de punt van de schoen is van zacht materiaal gemaakt zodat deze makkelijk meebuigt met de beweging.

Toe Assist Shape
Door een kleine aanpassing in de vorm van de neus van de schoen zal je minder druk op de grote teen voelen. Deze pasvorm zorgt ook voor meer stabiliteit in de rest van de voet.

Round Sole
De Yonex Round Sole zorgt voor goede steun rondom de gehele schoen. Voor snel en soepel voetenwerk.

Hexagrip
Het zeskantige patroon onder de zool zorgt voor 3% meer grip en is 20% lichter dan een standaard zool. Hierdoor heb je ultieme grip op de sportvloer en zijn bewegingen naar alle kanten van het veld optimaal te maken.